Google

25 May 2023

RED HOT BLUES Radio Show #1196 - ENTREVISTA a JOSÉ MARÍA REARTE / JR Y LA HORA DEL BLUES (en cstellano) + Àlbum: HISTORIAS CONTADAS POR UN TROVADOR DE TRELEW + A MUSIC MAKER SONGBOOK: DEEP IN THE SOUTH

 

ENTREVISTA al músic JOSÉ MARÍA REARTE líder de la banda Argentina JR Y LA HORA DEL BLUES presentació de l'àlbum HISTORIAS CONTADAS POR UN TROVADOR DE TRELEW
+ La història del blues presentació del treball discogràfic MUSIC MAKER SONGBOOKDEEP IN THE SOUTH




JR Y LA HORA DEL BLUES
HISTORIAS CONTADAS POR UN TROVADOR DE TRELEW



Entrevista al bluesman argentí, JOSÉ MARÍA REARTE és guitarrista, cantant i compositor, un músic resident a Trelew, ciutat ubicada al nord-est de la Patagònia, líder de la banda "JR Y LA HORA DEL BLUES".



En José María Rearte de petit a vuit anys ja es va interessar per la música, li van comprar una guitarra i gràcies al seu germà amant de la música va poder escoltar moltes bandes i estils diferents, d'adolescent es va enamorar del blues. El 1994 va formar la banda Palo de Rosa, van seguir moltes col·laboracions i posteriorment formo altres bandes de blues. I així va néixer la banda JR Y LA HORA DEL BLUES una formació de blues elèctric i acústic, El seu estil musical és una barreja explosiva de blues texà de Chicago, country, soul, jazz, boogie, swing o rockabilly.

Entrevista al bluesman argentino, José María Rearte es guitarrista, cantante y compositor residente en Trelew, ciudad ubicada al noreste de la Patagonia. De muy pequeño a los ocho años ya se interesó por la música, le compraron una guitarra y gracias a su hermano amante de la música pudo escuchar a muchas bandas y estilos distintos, de adolescente se enamoró del blues. En 1994 formo la banda Palo de Rosa, siguieron muchas colaboraciones y posteriormente formo otras bandas de blues. Y así nació la banda JR Y LA HORA DEL BLUES una formación de blues eléctrico y acústico, Su estilo musical es una mezcla explosiva de blues tejano de Chicago, country, soul, jazz, boogie, swing o rockabilly.



Presentació de l'àlbum HISTORIAS CONTADAS POR UN TROVADOR DE TRELEW, un treball discogràfic amb molt blues i tot són composicions pròpies menys dues versions. 
En aquestes gravacions l'acompanyen: José María Rearte (veu/guitarra), Wily Western (contrabaix), Fabio Chiky Arabena (harmònica), Alejandro Compagnucci (bateria) i Jules Lewis (cors).


Presentación del álbum HITORIAS CONTADAS POR UN TROVADOR DE TRELEW, un trabajo discográfico con mucho blues y todo son composiciones propias menos dos versiones. En estas gravaciones le acompañan: José María Rearte (voz / guitarra), Wily Western (contrabajo), Fabio Chiky Arabena (armónica), Alejandro Compagnucci (batería) y Jules Lewis (coros).






A MUSIC MAKER SONGBOOK:
DEEP IN THE SOUTH


DEEP IN THE SOUTH: A MUSIC MAKER SONGBOOK, és el primer llibre de cançons de Music Maker. Escrit pel director Tim Duffy, el periodista Chuck Reece i professor de guitarra Earle Pughe, la recopilació inclou els artistes Etta Baker, Taj Mahal, Alabama SlimBeverly "Guitar" Watkins, Robert Belfour, Guitar Gabriel, Little Freddie King, John Lee HolemanGail CeasarPrecious Bryant i Benjamin Tehoval.


Deep In the South: A Music Maker Songbook portarà els amants de la música a un viatge musical pel sud d'els Estats Units. El llibre, que ve amb un CD adjunt, que inclou tabulatures de guitarra per a 27 cançons, nombroses fotografies del director executiu de Music Maker i el reconegut fotògraf Tim Duffy i 18 històries d'artistes. Les cançons provenen dels repertoris de la National Endowment for the Arts Fellowship Etta Baker.


DEEP IN THE SOUTH: A MUSIC MAKER SONGBOOK, es el primer libro de canciones de Music Maker. Escrito por el director Tim Duffy, el aclamado periodista Chuck Reece y el aclamado profesor de guitarra Earle Pughe, la recopilación incluye contribuciones de artistas como Etta Baker, Taj Mahal, Alabama Slim, Beverly "Guitar" Watkins, Robert Belfour, Guitar Gabriel , Little Freddie King, John Lee Holeman, Ben Payton, Gail Ceasar, Precious Bryant y Benjamin Tehoval.

Deep In the South: En Music Maker Songbook llevará a los amantes de la música a un viaje musical por el sur de Estados Unidos. El libro, que viene con un CD adjunto, que incluye tabulaturas de guitarra para 27 canciones, numerosas fotografías del director ejecutivo de Music Maker y el reconocido fotógrafo Tim Duffy y 18 historias de artistas. Las canciones provienen de los repertorios de la National Endowment for the Arts Fellowship Etta Baker.



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.