Google

15 June 2023

RED HOT BLUES Radio Show #1198 - Entrevista + Actuació en Directe DIK BANOVICH Album RUN TO YOU + CRUCIAL CHICAGO BLUES FROM THE 70S TO TODAY

  

Entrevista al bluesman DIK BANOVICH que tocarà en directe en els estudis de Ràdio Vilafant i presentació de l'àlbum RUN TO YOU
+ L'història del blues presentació de l'àlbum: Crucial Chicago Blues From The 70s To Today
DIK BANOVICH
RUN TO YOU

Dik Banovich guitarrista, cantant i compositor proposa "Acoustic Roots & Blues" en Dik fa més de 40 anys que toca aquest estil de blues més tradicional. Va créixer a Chicago als Estats Units, als anys 50 i 60 va ser influenciat pel blues, el swing i altres estils de la música americana. Com a guitarrista s'inspira en el millor dels mètodes tradicionals i contemporanis. Es va traslladar a Escòcia a finals de la dècada de 1960 on era conegut com a "Almost Blind Boy Banovich" pel seu estil "fingerpicking". La seva música de gran qualitat, construïda al voltant del blues acústic tradicional extret de les arrels més profundes del Delta però també del swing, ragtime, blues americà en general i folk.
Dik Banovich és un guitarrista acústic excepcional amb un joc de picking sòlid i sensible, les seves habilitats en la veu són molt bones en aquest blues de camp tradicional. Al llarg de la seva carrera com a bluesman ha enregistrat diferents treballs discogràfics i també ha oferit molts concerts en directe a sales i festivals d'arreu del món.



Presentació del seu darrer treball discogràfic "Run to You", presenta temes propis on fa un homenatge a un dels meus bluesmen preferits Mississipí John Hurt, així com s'hi pot escoltar Bluegrass i un parell més clàssic del Blues. Gravat en acústic on en Dik Banovichik toca la guitarra, guitarra slide, banjo, percussions i veu.










CRUCIAL CHICAGO BLUES
FROM THE 70S TO TODAY




No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.