Google

11 April 2024

RED HOT BLUES Radio Show #1238 - Entrevista doble a ESTEBAN ABAD presentació de l'associació OLESA BLUES i al músic MARCO R. WAGNER + la història del blues SAGA BLUES

 

ENTREVISTA doble al músic ESTEBAN ABAD per parlar de la presentació d'un nou projecte dedicat al blues anomenat OLESA BLUES també conversarem amb el músic MARCO R. WAGNER.
+ Podreu escoltar la història del blues amb les gravacions de SAGA BLUES: CHICAGO SLIDE GUITAR MASTERS / FROM TAMPA RED TO ELMORE JAMES




OLESA BLUES



ENTREVISTA al músic ESTEBAN ABAD per parlar de la presentació d'un nou projecte dedicat al blues OLESA BLUES és una associació que neix a Olesa de Montserrat per tal de promoure el blues així com altres músiques afins.




El dia 14 d'abril a Cal Pujader d'Olesa de Montserrat a les 7 de la tarda concert de presentació del projecte OLESA BLUES, s'hi podrà escoltar a JEFF ESPINOZA & MARCO R. WAGNER i el convidat especial DAVID GARCIA.

En el programa podreu escoltar la música de Jeff Espinoza "Classic & Vintage Blues", Marco R. Wagner "Outtakes & Other Rarities Vol. 1" i David Garcia "Singles 2023".






SAGA BLUES
CHICAGO SLIDE GUITAR MASTERS
FROM TAMPA RED TO ELMORE JAMES





Blooger:


Facebook: 

Twitter: 

Instagram: 

YouTube: 

Congratulations Red Hot Blues ID Radio Show 1000:
https://soundcloud.com/redhotblues

Radio:

 Postal Adress:
Radio Vilafant - Josep Palmada 
C/. Figueres 5 
17740 Vilafant
Spain



No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.