Google

04 June 2009

Picnic & Blues a Barcelona

Un cop més els de Capibola Blues ens van oferir un espectacle on el blues és protagonista. Va ser al Parc Central de Nou Barris, un espai fantàstic per fer-hi concerts.

En aquesta ocasió vam tenir 3 grups amb propostes interessants i diferenciades com són Big Mama Montse amb BluesLab5, Los Deltonos i Down Home Orkestra.


Veure les imatges del Picnic & Blues


Amb la gent encara per arrivar o buscant l'ombra dels arbres, Big Mama Montse BluesLab5 va encetar poc després de les 5 de la tarda la tanda d'actuacions. La simpatia i la qualitat musical d'aquesta veterana del blues català van escalfar l'ambient mica en mica. Una improvisada pujada a l'escenari de Tota a qui van haver de deixar una harmònica va donar més color a un grup que per si sol ja val molt la pena.

Tot seguit canvi de grup i d'aires. Va ser el torn del so elèctric i enrockit de Los Deltonos, que van actuar en formació de trio a falta d'un dels components del grup. Compactes i eficients, van presentar temes del seu darrer disc Buenos Tiempos barrejats amb altre repertori.


Ja amb el Parc Central ple de gent, tercer i últim grup de la tarda. Down Twon Orkestra són, i ho van demostrar, una banda engrescadora que funciona a la perfecció. Aquets conjunt de 16 músics capitanajats pel contrabaixista xxxxx sorprenen tant per una cuidada posada en escena com per criteris musicals. Barregen influències diversses amb l'objectiu de disfrutar i fer disfrutar sense renunciar a una notable qualitat interpretativa. Al Picnic & Blues van aconseguir just això.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.