Google

27 December 2009

Un homenatge a Bob Dylan en clau de blues


Amb el nom de Blues on Blonde on Blonde l’any 2003 es va editar un disc en el que músics representatius de l’escena blusera actual interpretaven els temes que el mític cantautor va gravar el 1966.





L’àlbum és un homenatge al doble disc que Dylan va publicar amb el mateix nom, en aquesta ocasió amb l’afegit de “blues” al davant. “Blonde on Blonde” va ser un treball considerat entre els millors del artista, o el menys, un disc que marcava diferencies respecte al que s’havia fet fins llavors.



A “Blues on Blonde on Blonde” s’han reunit músics com Eric Bibb, el guitarrista texà Sean Costello, Joe Louis Walker versionant l’esplèndida "Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again", la cantant Deborah Coleman, C J Chenier que interpreta “Absolutely Sweet Marie” acompanyat del seu acordió o Andres Osborne en una versió de “Visions of Johana”.

Aquests i altres bluesmen, amb una secció rítmica de luxe - el baixista Tommy Shannon i el bateria Chris Layton, es a dir, Double Trouble - són els protagonistes d’aquesta interessant lectura d’un dels discs claus de l’amplia discografia Dylaniana. Una proposta que es mereix ser escoltada per més que sempre hi haurà qui pensarà que versionar Bob Dylan és posar-se en camisa d’onze bares.

2 comments:

David said...

Déu n'hi do! Com a fan d'en Dylan i del blues no podria demanar res més. Gràcies per la recomanació. Salut!

Unknown said...

Gràcies a tu per passar.te per van de Blues David.


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.