Google

07 January 2010

Deixant-se portar per l’últim de Keb 'Mo'


Sempre és una delícia escoltar un nou disc de Keb 'Mo'. Editat a finals de 2009, Live & Mo' és el seu últim àlbum, el novè des del seu debut l’any 1994. És potser un disc híbrid, però un bon treball al cap i a la fi, com tot el que fa aquest home.







Live & Mo' inclou 4 noves cançons d’estudi i 6 temes en directe. Les peces gravades en viu, intercalades amb les altres, reflecteixen poc l’ambient d’un concert. De fet, treure un disc en directe és una asignatura pendent en la seva trajectòria. Entre els nous temes, tots en la línea bona habitual, pot destacar-se la preciosa “Brand New America” tancant el disc.


La música de Keb Mo (diminutiu de Kevin Moore) parla per si sola, però si cal citar alguns del seus mèrits, aquest guitarrista i compositor de Delta blues amb influències diverses té un currículum destacat. Ha guanyat 3 Grammy en la categoria de millor àlbum de blues contemporani, ha col·laborat amb artistes com Marcus Miller, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Cassandra Wilson, Buddy Guy i altres, i va ser un dels escollits per Martin Scorcese a la seva sèrie “The Blues”.



Keb Mo esta implicat en l’organització Playing for Change. Se'l pot escoltar a la versió de One Love i el seu tema Better Man està inclòs en el CD i documental.


Comparteix

1 comment:

Joli said...

Me gusta este tipo pero este no es su mejor disco.


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.