Google

25 January 2010

Joe Louis Walker, 5 nominacions als Blues Awards 2010


En l’escena internacional de blues és una ecel·lent carta de presentació està nominat en 5 categories als premis més prestigiosos que s’atorguen. Amb el seu àlbum, “Between a rock and the bluesJoe louis Walker ho ha aconseguit.






Guitarrista, cantant i compositor, aquest músic californià està nominat en les categories de millor àlbum de l’any, àlbum de blues contemporani, artista masculí, guitarrista i millor cançó per ‘I’m Tide’.

Tal i com deixa clar el títol, aquest és un àlbum que respira blues i camina cap al rock, o el que és més o menys el mateix, un disc de Rhythm and Blues. Tots els temes són elèctrics, amb l’única excepció de Send You Back en el que Walker ens recorda que també domina l’acústica. “Between a rock and the blues” és, en definitiva, un disc ple de força d’un dels bluesmen nord americans més interessants de les últimes dècades.

Haurem d’esperar a maig per conèixer els resultats d’aquesta 31 edició dels Blues Music Awards i saber quants premis obté Walker. Sigui quin sigui el resultat, aquest àlbum mereix formar part de la discoteca de qualsevol afeccionat.


“Ruta 61” de Radio 3, programa conduit per Justin Coe, ha dedicat a Joe Louis Walker una emissió. La podeu escoltar aqui.


Comparteix

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.