Google

31 de març 2010

Sobre la Phantom Blues Band
Aquesta formació nord-americana va sorgir com un grup d’estudi per un disc de Taj Mahal, 'Shoutin' in Key', amb qui han fet gires i han gravat més àlbums. La Phantom Blues Band és coneguda sobre tot per haver acompanyant el mestre Taj Mahal, però a la seva trajectòria han tocat plegats o per separat amb artistes com Barbara Blue, Jimmy Reed, Albert Collins, Buddy Guy, Freddie King, B.B. King i altres primeres figures internacionals.

A més d’aquestes col•laboracions han publicat tres àlbums excel•lents amb el seu propi nom, 'Limited Edition' (2003), 'Out Of the Shadows' (2006) i 'Footprints' (2007) que podeu escoltar aquí.Entre els treballs acompanyant altres músics, un àlbum recomanable és la recopilació ‘By Popular Demand’ (2007) gravat amb la cantant de Memphis Barbara Blue. Aquest disc recull temes d’anteriors discos on la Phantom Blues Band acompanyava aquesta jove dama del blues.

A banda de la música que han fet plegats, els sis components del grup tenen un extens currículum com compositors, músics de sessió o productors.


Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.