Google

27 May 2010

Dr. John & The Lover 911 a casa nostra



La gran llegenda musical de Nova Orleans Dr. John impartirà la seva magistral lliçó de blues, funk, rock i altres sons d'arrel negra al seu concert inaugural del cicle L'Auditori: Lighthouse Music, el dilluns, 12 de juliol, a la Sala 2 Oriol - Martorell.



Després de cinc dècades de carrera musical, que l'han portat a ser una de les figures indiscutibles i imprescindibles de la música americana, el pianista, compositor i cantant continua exercint el seu magisteri sonor, amb textures inspirades tant en la tradició del blues com, darrerament, en els clàssics de la cançó popular americana de grans compositors com Johnny Mercer.




Us deixem una petita mostra de la saviesa musical, com només els grans mestres poden oferir, en un concert únic i irrepetible
Let The Good Times Roll



Més info: L'Auditori

2 comments:

De matinada said...

Son poc més de la 5 de la matinada, uns turistes de no més de 16 o 17 anys tornen per carrer fent tombs d'alguna disco bum bum xumba xumba.
Endollo l'ordinador, cerco blues a blocs catalans i em trobo amb aquest apunt. Clico 'Let the good times roll' i ooooh, ja ho entenc tot. Aviat es farà de dia.

Elizabeth Fernández said...

Gràcies pel teu comentari... si aconseguim que una sola persona gaudeixi de la música que més ens agrada i ens motiva per seguir treballant en aquest bloc, ja ens donem per satisfets ! Aquell dia va ser un gran dia doncs !


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.