Google

12 September 2010

Joe Bonamassa torna a visitar Barcelona



Estic convençuda que assistir a un concert en directe és la millor manera de conéixer realment un artista.... què sent damunt l'escenari, què et transmet amb la seva música... inclús diria que pots arribar a sentir què pensa, per això considero imprescidible la meva assistència al concert que Bonamassa ens regalarà el proper dia 3 d'octubre, a l'Auditori de Barcelona.



Joe Bonamassa, amb tan sols trenta tres anys, s'està convertint, per mèrits propis, en un dels guitarristes contemporanis de blues-rock més rellevant de la història. I així ens ho confirma la seva música, feta amb estil i amb sentiment.

Del seu últim àmbum "Black Rock" cal destacar la versió del tema de Willie Nelson "Night Life", que interpreta amb el gran BB King, amb qui manté relació des de fa més de vint anys, ja que Bonamassa actuava com a telonero del rei del blues quan només tenia 12 anys, però també vull fer esment del tema "Wandering Earth", escrit per Bonamassa, un blues lent però alhora intens, el qual, per a mi, és un dels millors temes del disc.


Per anar fent boca, us deixo el tema del seu treball "Blues Deluxe", que em va recomanar l'amic Eduard Puignou, amb el qual sobren les paraules.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.