Google

21 September 2010

Arriba el millor blues a Cerdanyola de la mà del XXIII Festival Internacional de Blues


Tal i com vam avançar fa algunes setmanes, el XXIII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola està a punt d'obrir les portes. Ho farà amb un cartell extraordinari i amb alguna novetat incorporada. Entre altres artistes hi podrem veure i escoltar a Ten Years After, Oli Brown Band, Lady Dottie & The Diamonds o Lone Rhino Club.

El Festival, que se celebrarà del 8 al 17 d'octubre, es va inaugurar l'any 1987 i, any rere any ha anat millorant la seva professionalitat, considerant-se com un dels millors del seu gènere. Figures com Koko Taylor, Johnny Winter, Otis Rush, Buddy Guy, Dr. John, Dr. Feeldood... han estat alguns dels artistes que al llarg d'aquests 23 anys ens han delectat als nombrosos visitants d'arreu de Catalunya i al públic cerdanyolenc en especial.


El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, a més, s'obre a altres gèneres musicals, fet que permet convidar artistes d'altres vessant musicals, com ara el rock, el jazz o el flamenc.

Una altra de les particularitats del Festival ha estat la implicació de les entitats locals de la ciutat, programant actuacions de petit format i obrint les activitats a les famílies a través de festes al carrer, com ara el ja tradicional Barbecue & Blues, una festa que es celebra al aire lliure i on podem gaudir del Gospel, Soul, Blues, Rock i molts altres estils, per tal que tot el públic en pugui gaudir. 



Més info: Vegeu el programa complet del festival



2 comments:

Eduard said...

Cerdanyola és una cita anual ineludible a Catalunya per la gent blusera.

Elizabeth Fernández said...

i tant Eduard... considerada la capital del blues! i a més, a dues passes del meu poble... imperdonable faltar !


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.