Google

23 October 2010

Oli Brown, un jove guitarrista de luxe


Amb només 20 anys, Oli Brown ocupa un lloc destacat entre els nous talents de blues internacional. Els àlbums ‘Open Road’ (2008) i ‘Heads I Win Tails You Lose’(2010) són la seva carta de presentació. El seu currículum musical inclou els British Blues Awards 2010 a millor cantant masculí i millor nou artista de l’any.





El talent d'aquest cantant, compositor i guitarrista ha estat reconegut per artistes com Joe Bonamassa, Robben Ford o Walter Trout. Es pot dir que la música d’aquest britànic segueix les passes dels tres guitarristes citats. A mig camí entre el blues i el rock, en els dos discos de Brown s’hi poden escoltar balades del nivell de Not a Word I say , però també temes més enèrgics com el que obre el seu últim disc, Evil Soul.

Amb una formació de trio que és a l’alçada del seu líder –guitarra, baix i bateria- la banda de Brown no es complica la vida i ofereix sovint composicions tan senzilles conceptualment com ben interpretades. La versió que fan de Black Betty n’és un bon exemple.

La Oli Brown Band és actualment de gira per Europa, Amèrica i Nova Zelanda presentant el seu nou treball, gira que va tenir parada al Festival de Blues de Cerdanyola en un concert, diuen, en que van demostrar que en directe sonen tan bé o millor que en estudi.


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.