Google

09 October 2010

Un cartell eclèctic pel Barbacue & Blues de Cerdanyola



La cloenda del Festival de Blues de Cerdanyola (linkar) té lloc el diumenge 17 d’octubre amb el tradicional Barbecue & Blues.

Aquest és un acte gratuït, musical i festiu, que cada any omple el Parc del Turonet de la ciutat de diferents grups que actuen successivament durant tot el dia.
Els cinc grups que intervenen aquest 2010 són, per ordre d’aparició i a partir de les 12 del migdia, els següents:


Soulchoir Formació de 12 músics que interpreten versions i temes propis fent un mestissatge de soul, pop i gospel.

The Walking Stickman Exponents destacats del blues de Chicago fet a Catalunya. En el vídeo del mes del lateral del bloc podeu veure una actuació recent en acústic del líder del grup.

Lone Rhino Club El veterà pianista, harmonicista i cantant Julio Lobos encapçala aquesta formació de quatre músics que interpreta clàssics del Rhythm & Blues.


José el Chatarra El web oficial del Festival el presenta com “Una nova visió de la rumba, una mescla homogènia de rock i funk, transgressió musical buscant l’arrel i, al mateix temps, nedant entre distorsions i melodies flamenques”.

La Pegatina Formació catalana que viu moments d’èxit amb el seu “Mira que mira Tour” . Música festiva que es belluga entre la rumba, el reggae i el ska.
El d’aquest any és un cartell que va més enllà del blues, fet que no és novetat al Barbacue & Blues. Això pot fer augmentar el públic que hi assisteix al obrir l’esdeveniment a gèneres més populars, però també pot no agradar als partidaris de que aquests concerts responguin el nom del Festival i s’hi ofereixi  blues i propostes que girin directament al seu voltant.
El Barbacue & Blues 2010 ofereix concerts interessants, però respon més al concepte de menú variat que a l’especialització. 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.