Google

14 December 2010

Selecció de novetats discogràfiques de 2010




Charlie Musselwhite • The Well

Amb uns 30 àlbums publicats i més de 40 anys fent blues, aquest harmonicista i cantant nascut al Mississippí segueix gravant excel•lents treballs. The Well inclou 13 nous temes, un dels quals és un duo anomenat Sad And Beautiful World amb l’esplèndida Mavis Staples, una interpretació plena de bon feeling.



Lucky Peterson • You Can Always Turn Around 

Un bluesman veterà de veu potent que amb predomini d’instrumentació acústica interpreta blues rítmics com Statesboro Blues . En aquest disc s’acompanya a la veu de Tamara Peterson en un parell de temes dels que destaca la fantàstica I Wish I Knew How It Would Feel to Be Free




 
Eric Bibb • Booker's Guitar

Un treball acústic de Delta blues que es troba entre el millor que hem escoltat últimament en aquesta línea. Únicament amb veu, guitarra i harmònica Bibb ha enregistrat temes tan macos com el mateix Booker’s Guitar. Aquest és un disc rodó en el seu conjunt.


Jimmie Vaughan • Play Blues, Ballads & Favorits

El germà gran de Stevie Ray Vaughan ha tornat a publicar un disc 9 anys després del seu anterior àlbum. Aquest treball inclou versions de Little Richard i Jimmy Reed, entre altres. Amb el so i qualitat habitual del guitarrista, s’hi poden escoltar temes marca de la casa com el que obre el disc, The Pleasure's All Mine .



Walter Trout • Common Ground

És el vintè àlbum d’aquest músic de dilatada carrera. Walter Trout camina entre el blues i el rock, en aquesta ocasió en solitari, però també ho ha fet al costat de John Mayall o Canned Heat. Entre els dotze temes del disc hem escollit Wrapped Up In Blues.



Los Reyes del K.O. • Its Fiesta Time

Una formació española liderada per Marcos Coll, Adrian Costa i Javier Vacas. Un bon exponent de combinació de registres musicals amb el blues i el funk com protagonistes. Aquest és el seu setè disc.

1 comment:

Cris said...

Interesante selección, buen trabajo!


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.