Google

29 de desembre 2010

Les entrades més visitades de l’any


Ara que som a punt de canviar d’any volem donar-vos les gràcies a tots els que feu possible que aquest bloc tingui una raó de ser

Durant l’any 2010 les pàgines vistes a van de Blues arriben gairebé a 9.000. Entre tots el apunts publicats les 5 entrades més visitades han estat aquestes:


Una proposta amb format i estructura de cafè-concert en la que es pot escoltar un grup de blues mentre gaudim dels equilibrismes i acrobàcies d’artistes de circ, tots junts a l’escenari.

Una associació de referència per a aficionats al blues de tot Catalunya que el 2010 ha celebrat el seu cinquè aniversari.


Un clàssic dels cicles de Blues a Catalunya que ofereix cada any diferents activitats i concerts tan durant el Festival que té lloc al setembre com durant la resta de l'any. Formació blusera  catalana que ha estrenat el seu  segon àlbum autoeditat.
Recull de fotografies i videoclips de la tercera edició d'aquest Festival que reuneix per iniciativa d’Eric Clapton la flor i nata dels millors guitarristes internacionals amb finalitat benèfica. 

Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.