Google

16 February 2011

Novetats discogràfiques recomanades


 Elvin Bishop “Red Dog Speaks” Un guitarrista de primera fila que en aquesta ocasió s’ha rodejat de diferents músics en alguns temes del disc per oferir-nos col•laboracions més que interessants. Amb John Németh a l’harmónica i veu presenta 3 temes, un dels quals és aquest exitant Neighbor Neighbor. Amb Kid Andersen comparteixen guitarres a la instrumental His Eye Is on the Sparrow. No menys destacable és la presència de Tommy Castro o Roy Gaines, entre altres, a Blues Cruise. Un treball altament recomanable en la seva totalitat.


J.J. Milteau “Harmonicas” J. J. Milteau és per mèrits propis un dels harmonicistes europees contemporanis més destacats. En aquest doble àlbum  de gairebé dues hores i mitja publicat fa escasses setmanes, Milteau demostra un cop més perquè ocupa un lloc d’honor en l’escena blusera europea.





Blas Picón & Lluís Coloma - The Honky Tonk Blues Sessions Gravat en directe l’estiu de 2010 al Honky Tonk Bar de Barcelona. L'harmónica i veu de Picón comparteix talent amb el piano de Coloma, el contrabaix de Manolo Germán i la bateria de Marc Ruíz. Blues i boogie acústic amb denominació d’origen català i, deixeu-m’ho dir, un pel rústic.





Kenny Neal “Hooked On Your Love” El últim disc d’aquest reconegut músic de Louisiana s’inicia amb el tema homònim Hooked On Your Love donant-nos una bona pista del que es pot escoltar a la resta de l’àlbum. Guitarra elèctrica i seccions rítmica i de vents elegants en un conjunt de temes del que s’ha catalogat com swamp-blues .





Watermelon Slim – Ringers Bill "Watermelon Slim" Homans va publicar l’estiu passat Ringers, el seu seté disc des de 2003. Aquest home va deixar els camions que conduïa per gravar àlbums de blues, en aquest últim cas amb ressons country força evidents però fidel al seu particular estil i amb una veu. que no passa desapercebuda. Un bon treball.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.