Google

26 April 2011

Novetats discogràfiques recomanades


Lloyd Jones “Highway Bound” 

Un cd enregistrat fa ben poc en format acústic. Aquest és un treball de folk-blues tradicional en el que Lloyd Jones interpreta amb guitarra i veu 16 temes de Big Mama Thorton, Charlie Musselwhite, George “Harmonica” Smith, Big Walter Horton i altres autors clàssics.




Studebaker John's Maxwell Street Kings “That's The Way You Do”

Studebaker John és un armonicista que junt amb el grup que l’acompanya ha enregistrat aquest disc amb temes originals i una sonoritat habitual en el blues elèctric de Chicago de meitat del segle passat. De Chicago precisament és el popular Maxwell Street.






Disc recent estrenat d’aquesta veu i pianista femenina incorporada els anys 80 a l’escena blusera i de R&B. Dotze temes plens de bon feeling que beuen del rock i del blues






Big Dog Mercer “Attack Of The Southpaw”

Una bona dosi elèctrica df'un bluesman incorporat a l'escena musical en la darrera d'ècada.



Quinn Sullivan “Cyclone”

Amb només 12 anys, Quinn Sullivan és tot un prodigi que ja amb 8 i 9 anys actuava al Buddy Guy's Legend Club. Pot presumir d’haver pujat a un escenari al costat del mateix Buddy Guy i B.B. King. ‘Cyclone’ és el seu primer àlbum i en ell el petit Quinn toca la guitarra amb una traça impròpia de la seva edat. En directe sona així:

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.