Google

21 April 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Us agradaria veure en directe a un dels membres de la banda de Muddy Waters? I, potser, tocar amb ell? Doncs aquest diumenge heu d'anar al Rocksound, i podeu veure a Bob Margolin amb la Tota Blues Band!

Aquest diumenge hi ha festa grossa al Rocksound de Barcelona. Amb motiu del 2on aniversari de les jams de blues que es fan setmanalment a la sala, es farà un concert de tribut a Pinetop Perkins, un dels grans pianistes que va tenir Muddy Waters a la seva banda i que, malauradament, ens ha deixat fa poques setmanes. La festa estarà a l'alçada d'aquest esdeveniment tan especial, i tindrà l'actuació estel·lar de... Bob Margolin

Aquest gran guitarrista va coincidir a la banda de Muddy Waters amb Pinetop Perkins, i és un dels més indicats per fer-li aquest homenatge. La banda que acompanyarà a Mr. Margolin serà la Tota Blues Band, els conductors de la jam del Rocksound i uns grans experts en el blues de Mudy Waters! 

Per si això no fos prou, després del concert hi haurà la jam de blues, i potser podeu compartir-la amb el mateix Bob Margolin! I després, per acabar aquesta gran nit, en Little Jordi "punxarà" el millor del blues, soul i funk!


Aquesta festa-homenatge és una iniciativa del Rocksound, Tota Blues Band i la Societat de Blues de Barcelona. A banda de l'interès de la festa en si mateixa, també és un bon moment per mostrar el nostre suport al Rocksound que aquests dies ha viscut el seu “via crucis” particular, “gràcies” a l’Ajuntament de Barcelona. Tot va començar amb un avís de l’ajuntament notificant a la sala que havia de suspendre la seva activitat, causant una gran sorpresa i indignació entre el públic habitual i tots els que estimem la música en directe. La bona notícia és que, després d’una setmana de desconcert, finalment l’ajuntament ha fet marxa enrera en la seva decisió, i el Rocksound pot continuar obert! Un altre bon motiu per celebrar aquest diumenge!

Si voleu recordar com sonava la Muddy Waters Blues Band, amb Bob Margolin i Pinetop Perkins, no us perdeu aquest video!



Diumenge , 24h - Festa II aniversari jam de blues + Concert tribut a Pinetop Perkins, amb Bob Margolin & Tota Blues Band
(Consumició mínima obligatòria 7 €, socis SBB 5 €)
Almogàvers, 116 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.