Google

19 May 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Voleu gaudir d'una gran nit de blues amb una de les blueswomen més importants del país? I acompanyada d'una gran banda amb un dels millors harmonicistes? Llavors aquest divendres heu d'anar a L'Hospitalet a veure la Big Mama & The Crazy Blues Band!


Fa mesos que cada diumenge es pot gaudir de la música de la Big Mama & The Crazy Blues Band a Barcelona, al Jamboree, i aquest divendres serà el torn de L’Hospitalet, que acollirà el concert d’aquesta gran banda al Centre Cultural Barradas.

La Big Mama no necessita gaire presentació, només amb el fet de que és una de les pioneres del blues a casa nostra ja està tot dit! Durant la seva llarga trajectòria sempre ha estat acompanyada de grans músics i la banda actual, The Crazy Blues Band, no és una excepció. La base rítmica de la banda és de solvència contrastada, amb Isaac Coll al baix i Olivier Rocque a la bateria, i l'encarregat de l'harmònica és, ni més ni menys, que el gran Víctor Puertas! En Víctor és el 50% dels reconeguts The Suitcase Brothers, i un dels grans harmonicistes del país, de l'Estat, del Continent... 

En resum, una gran dama del blues més una gran banda de blues... Una gran nit de blues!


Aquest concert és possible gràcies al suport de la Societat de Blues de Barcelona i de Bad Music Blues, dues de les entitats que més estan treballant per promoure el blues a casa nostra!

Per cert, la gran foto que il·lustra el post és d'Agustín Bertol.

Un avançament del que podreu veure al concert:


Divendres 20, 21.30h – Big Mama & The Crazy Blues Band
Centre Cultural Barradas - Rbla. Just Oliveras, 56 (L’Hospitalet)
Preu: 15 € (Socis SBB 8 €, presentant el carnet de soci)

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.