Google

17 May 2011

Lucky Peterson presenta nou disc i gira per diferents ciutats d'España


El nord-americà Lucky Peterson és un bluesman de primera fila que es troba en un moment àlgid d’una carrera a la que encarà li queda molt camí per recórrer. Guitarrista, cantant I organista, va ser descobert per Willie Dixon quan només tenia 3 anys ! La passió per la música negre segurament l’heretà del seu pare, un músic de blues que tanmateix estimulà també Lucky a que als 5 anys gravés seu primer disc.


Nascut a Buffalo i establert a Texas, Lucky Peterson ha acompanyat artistes de la talla d’Etta James, Mavis Staples o Little Milton. En la seva trajectòria en solitari ha enregistrat catorze àlbums, l’últim dels quals és “Every second a fool is born”, acabat d’estrenar aquest 2011.


 
El nou disc respira negritud pels quatre costats. Aquestes noves cançons són un recull del bluesman més elèctric, un treball esplèndid com ho va ser el de 2010 “You Can Always Turn Around” en el que Lucky introduia temes acústics. Un cop més, el disc obtindrà de ben segur una bona acollida per part de crítica i públic. 

Si no en tenim prou amb el nou àlbum, aquest estiu tenim la sort de poder veure Lucky Peterson en concert a diferents ciutats españoles. El mes de maig ja ha actuat a Castelló però tornar al juliol com cap de cartell del Hondarribia Blues Festival. Del nord viatjarà cap a Castella per actuar el mateix mes al Blues Bejar i també al Festival Internacional de Jazz de Peñíscola on hi serà amb B.B. King. La gira continua el dia 23 amb un concert al Festival Murcia Tres Culturas. Un total de quatre oportunitats per veure i escoltar a l'escenari un dels representants actuals més destacats del blues inernacional.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.