Google

15 June 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Atenció! Actuació de luxe aquest divendres a la Nova Jazz Cava de Terrassa: Otis Taylor & Corey Harris! Un concert únic que us portarà blues en estat pur directament des dels seus origens!


Sí, amics i amants del blues, aquest divendres hi haurà una actuació molt especial a la Nova Jazz Cava de Terrassa: Otis Taylor & His Blues Band + Corey Harris! Aquests dos bluesmen americans són uns grans coneixedors del folklore nord-americà i de les seves connexions amb els ritmes africans, l’autèntic origen de tota la música negra. Actualment, els dos estan presentant els seus nous discos, “Clovis People” (O. Taylor) i “Father Sun, Mother Earth” (C. Harris), i el concert de la Jazz Cava serà una bona ocasió per veure com sonen en directe les seves cançons.

Un concert espectacular i “únic” de veritat, no només per la qualitat dels dos bluesmen sinó perquè és l’únic que faran a Catalunya! Una nit per gaudir del blues en estat pur!



Aquest és Otis Taylor, tocant en una... llibreria! Les arrels africanes són ben evidents...


I aquest és Corey Harris amb la seva guitarra, ensenyant-nos d'on ve el blues...



Divendres 17, 22h (22 €) – Otis Taylor & Corey Harris
Nova Jazz Cava - Ptge Tete Montoliu s/n, Terrassa

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!  

2 comments:

ROCK N´ROLL OUTLAW said...

En primer lloc, felicitats per la labor bluesera que fas. I gràcies per tanta informació!
Som The Black Pines, una banda de blues de barcelona, que acabem d'editar disc. Ens agradaria enviar-te una còpia, així que si t'interessa, em pots donar dades i adreça en aquest correu:
theblackpines@gmail.com

Merci!
Marc.

Lluís Souto said...

Hola, Marc! Gràcies a tu per seguir la info!

Veig que tu també tens un bloc amb informació musical, en aquest cas de r'n'r. Podríem dir que som "família", doncs els nostres blocs podrien ser "cosins". Ha, ha!

Ja conexia la teva banda, alguna vegada ja n'he parlat al Litres de Blues. Bon blues-rock, sí senyor! És tot un detall que em vulgueu enviar el CD, moltes gràcies! Ja et passaré l'adreça.

Gràcies i keep on rockin'!


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.