Google

22 June 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Heu pensat què fareu el "dia després"? Ja sabeu com us recuperareu de la ressaca de la revetlla? Solució: una ressaca es cura... amb una altra festa! I per festa la que us muntaran aquest divendres els Mambo Jambo al Jamboree!

Sí, amics, aquest divendres serà “el dia després”, un dels dies de l’any amb més ressaques per metre quadrat. Per recuperar-vos teniu dues opcions: o us quedeu “apalancats” a casa veient la tele, o aneu al Jamboree a “ressucitar” amb el ritme que us marcaran els Mambo Jambo!

Aquesta banda és un autèntic “all stars” de la música de BCN, amb Dani Nel·lo (saxo), Mario Cobo (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Anton Jarl (bateria). Tots ells us donaran una bona dosi de rhythm’n’blues, surf, swing i altres ritmes negres que us posaran les piles per aguantar fins a la propera revetlla… la de Sant Pere!


Per cert, sabeu què vol dir Mambo Jambo? Doncs pot ser una frase de l'anglès, una muntanya russa, uns dibuixos animats, una novel·la, un editor de videojocs... sí, i també una cançó! Aquest article de la wikipèdia us ho aclarirà tot.

Mentre arriba el divendres, us podeu "prendre" aquesta "píndola" del medicament "anti-ressaca":


Divendres 24, 21 i 23h – Mambo Jambo al Jamboree
Jamboree - Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Entrades: web, 10 € - taquilla, 12 €

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues! 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.