Google

05 de juliol 2011

Concurs de Blues de Barcelona


La Societat de Blues de Barcelona ha convocat el 2º concurs de blues de Barcelona amb l’objectiu de promocionar noves propostes i projectes de blues en tots els seus estils. El període d’inscripció és obert fins el 29 de juliol, i hi poden participar solistes, duets o bandes, tant catalanes com de fora de Catalunya.

La classificació i eliminatòria passarà per les fases que podeu consultar a les bases del concurs. 4 bandes o projectes entraran a les semifinals el 12 i 18 de novembre i la final serà el 3 de desembre. Tota l'eliminatòria es realitzarà en concerts en directe a diferents sales de Barcelona.

El premi pel guanyador del concurs inclou dues actuacions remunerades, al Festival de Blues de Barcelona 2012 i al Festival de Blues de Hondarribia 2012. També s'inclou una gravació durant cinc jornades a l’estudi de la Casa de la Música Popular de l’Hospitalet (Salamandra) i la gravació i edició en dvd d’un concert.

Els guanyadors de la primera edició d'aquest concurs l'any 2010 van ser en la modalitat acústica Cotton Roots, un duet format per Johnny Pérez a la guitarra i veu i Little Jordi a l'harmònica. En la modalitat elèctrica la banda guanyadora va ser el quintet A Contra Blues.
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.