Google

05 July 2011

Concurs de Blues de Barcelona


La Societat de Blues de Barcelona ha convocat el 2º concurs de blues de Barcelona amb l’objectiu de promocionar noves propostes i projectes de blues en tots els seus estils. El període d’inscripció és obert fins el 29 de juliol, i hi poden participar solistes, duets o bandes, tant catalanes com de fora de Catalunya.

La classificació i eliminatòria passarà per les fases que podeu consultar a les bases del concurs. 4 bandes o projectes entraran a les semifinals el 12 i 18 de novembre i la final serà el 3 de desembre. Tota l'eliminatòria es realitzarà en concerts en directe a diferents sales de Barcelona.

El premi pel guanyador del concurs inclou dues actuacions remunerades, al Festival de Blues de Barcelona 2012 i al Festival de Blues de Hondarribia 2012. També s'inclou una gravació durant cinc jornades a l’estudi de la Casa de la Música Popular de l’Hospitalet (Salamandra) i la gravació i edició en dvd d’un concert.

Els guanyadors de la primera edició d'aquest concurs l'any 2010 van ser en la modalitat acústica Cotton Roots, un duet format per Johnny Pérez a la guitarra i veu i Little Jordi a l'harmònica. En la modalitat elèctrica la banda guanyadora va ser el quintet A Contra Blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.