Google

30 June 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Us agraden les "cebes verdes"? O, per ser més exactes, us agraden les "green onions"? Doncs aquest divendres podeu veure en directe un dels creadors de la mítica cançó: Booker T. Jones!

Aquest divendres es celebra l'últim concert del cicle BCN Roots Sessions, una iniciativa que vol portar a Barcelona el bo i millor de la música "roots" (o d'arrel), i el protagonista serà el legendari Booker T. Jones!

En Booker T. Jones és un dels millors músics i compositors de la música negra, que ja va començar la seva carrera per la porta gran amb els mítics Booker T & The MG’s, autors de la també mítica cançó "Green Onions". D'aquesta cançó se n'han fet moltes versions, i també ha servit d'inspiració per crear-ne d'altres com "Onions", de John Lee Hooker, i "Help Me", de Sonny Boy Williamson (Rice Miller).


Amb els MG's, Booker T va acompanyar a grans estrelles del soul i el rhythm'n'blues com Otis Redding, Rufus Thomas o Wilson Picket, i després dels MG's ha continuat amb una interessant carrera, plena també de col·laboracions amb artistes de primera, com Ray Charles o Albert King. Actualment està presentant el seu nou disc, The Road From Memphis, que suposa un retorn musical a la ciutat on va nèixer.

Senyores i senyors, aquest divendres, a la Sala Apolo, el mestre del Hammond B-3!


Divendres 1, 20.30h (30 €) – Booker T Jones a la Sala Apolo
Nou de la Rambla, 113 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues! 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.