Google

06 July 2011

Primer concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Què us semblaria fer una barbacoa a ritme de blues? Unes costelletes, unes salsitxes, unes torrades, bon vi, bon blues... Sona bé, oi? Doncs aquest divendres podeu gaudir d'una autèntica Barbacoa & Blues amb The Midnight Rockets!

Ja fa temps que s'han consolidat diferents activitats que combinen el blues amb el menjar: vermut & blues, botifarrada & blues... Ara és el torn de la barbacoa & blues, i aquest divendres en teniu una de primera qualitat amb The Midnight Rockets!

Es tracta de la festa que hi haurà al Casal de Can Gorgs (Barberà del Vallès), organitzada per l’associació de veïns del barri, on podreu gaudir del blues de The Midnight Rockets, una de les millors bandes del país. Aquesta banda, fundada fa 10 anys pel gran harmonicista Maurici Morera, és tota una especialista en recrear el so del Chicago Blues, el Texas Blues i el West Coast Blues, els tres estils de blues elèctric més importants. La banda la completen 3 altres grans músics: Sergi Escriu a la guitarra, Xavi Curto al baix i Reginald Vilardell a la bateria.

Aquestes setmanes els Rockets són notícia pel llançament del seu tercer disc, "Special Woman", que està ple de bon blues i que reflecteix molt bé la qualitat i l'estil de la banda. Segur que al concert podreu comprar-lo i fer que us el signi tota la banda!

Ja ho sabeu, aquest divendres us podeu "posar les botes" acompanyats d'una gran banda de blues! Com deia un anunci de fa temps: "el blues a la parrilla sabe mejor"!

Aquests són The Midnight Rockets en acció:


Divendres 8, 21.30h – Barbacoa & Blues amb The Midnight Rockets
Casal de Can Gorgs - Ronda Catalunya, 85 (Barberà del Vallès)
Preus: 3 € socis i menors de 18 anys, 5 € els no socis
(La barbacoa no està inclosa al preu de l'entrada)

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.
Salut i blues! 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.