Google

06 July 2011

Segon concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Teniu plans per al diumenge a la tarda? Penseu que no hi ha alternativa a la platja o al "panxing" al sofà? Doncs sí, hi ha una altra manera de passar la tarda de diumenge! I això és possible al Festijazz de Moià, amb The King Revelers!

Sí, amics, aquest diumenge podeu viure una tarda d'estiu diferent. Després d’uns mesos d’absència (coses de la crisi?), tornen The King Revelers! De fet, des de la festa del seu desè aniversari, el passat octubre, no havien tornar a pujar a cap escenari (coses de la ressaca?). Però tot arriba i aquest diumenge seran al Festijazz de Moià, en un concert a l’aire lliure per gaudir de la tarda, però ho faran en format quartet sense el seu cantant, David Sánchez (hauran fet un E.R.O.?). Per a tranquil·litat de tothom, en David continua amb els TKR, però un altre compromís l’impedeix actuar amb ells el diumenge.


Els TKR que veurem en aquesta ocasió estaran formats pels altres membres de la banda: el mestre Agustí Mas a la guitarra, Sergi Barahona al baix, Oriol Planells a la bateria, i Lluís Souto (un servidor de vostès) a l'harmònica. Tot i aquest canvi, la gresca habitual dels Revelers està assegurada!

Per cert, si aneu una hora abans del concert podeu gaudir d'un altre concert interessant, amb música brasilera a càrrec de Natàlia Miró Do Nascimento i Judinho Cruz. Bona música per gaudir del dinar a l'aire lliure.

En resum, una ocasió realment “única” de gaudir d’una "blues party" dels TKR! Qui sap si el proper concert serà l’any que ve… Com diu el refrany: un concert a l’any no fa "dany"!

Aquí teniu The King Revelers, al complet:


Diumenge 10, 16h (gratuït)– The King Revelers al Festijazz de Moià
Parc Municipal, Moià (Moianès, Bages)

Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

Salut i blues!

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.