Google

04 August 2011

Concert recomanat per a aquest cap de setmana.

Heu estat mai al terrat de La Pedrera? Us agradaria visitar-la per la nit mentre feu una copa i escolteu blues? Doncs aquest divendres i dissabte podeu fer realitat el vostre "somni d'una nit de... blues"!

Aquesta setmana teniu l'ocasió d'escoltar bon blues en un lloc poc habitual, el terrat de La Pedrera! Fins a finals d'agost es celebren les Nits d'Estiu a La Pedrera, i aquest divendres i dissabte el protagonista és el Bernat Font Trio.

Bernat Font, amb només 22 anys, ja s'ha fet un lloc entre els grans pianistes del nostre país. Es pot considerar el "deixeble" de dos mestres del piano, en Lluís Coloma i l'Ignasi Terraza, i ha combinat el que ha après d'ells amb la seva formació autodidacta, donant com a resultat el seu propi estil, que combina el blues i el boogie més primitiu amb el swing més depurat.


Malgrat la seva joventut, en Bernat ja ha compartit escenari amb grans músics nacionals i internacionals, i ja ha gravat dos discos ("BF3" i "The Shout"), a més de col·laborar en discos d'altres artistes com Big Mama, Lluís Coloma i Hernán Senra "Chino". Podem dir, sense cap dubte, que ha deixat de ser "la jove promesa del blues a Catalunya" (com el va definir la revista Jaç el 2008) per convertir-se en tota una realitat, amb un gran futur per endavant!

Si poder passar un vespre d'estiu al terrat de La Pedrera, envoltat de la màgia d'en Gaudí, ja és una proposta molt atractiva per si mateixa, us imagineu poder fer-ho escoltant blues en directe? Doncs en Bernat Font (acompanyat d'Ivan Kovacevic al contrabaix i Martí Elies a la bateria), us espera per poder fer realitat el vostre "somni d'una nit de blues"! I no una nit... dues nits!

Aquí teniu el Bernat Font Trio en acció, en una de les seves visites a Sèrbia:


Divendres 5 i dissabte 6, 20.30h (25 €) - Bernat Font Trio 
Nits d'estiu a La Pedrera - Pg. de Gràcia, 92 (Barcelona)


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.