Google

28 September 2011

Concurs de Blues de Barcelona, el(s) concert(s) del cap de setmana.

Us agrada l'emoció i la passió de la competició? Us agrada la Champions? Doncs aquest divendres comença la "Champions del Blues": el Concurs de Blues de Barcelona - Budweiser 2011!

Un any més, ja és aquí la "Champions del Blues": el Concurs de Blues de Barcelona - Budweiser 2011! Fins al desembre, 10 bandes competiran per "aixecar la copa" (i "les copes"...), i la emoció i la diversió estan garantides! Aquesta setmana comencen els "quarts de final", amb les primeres 2 eliminatòries (divendres i dissabte).

Divendres és el torn d'Ster & The Waxers (CAT), una gran veu femenina acompanyada d'una gran banda, i The Bowel Shakers (CAT), banda de swing'n'blues que us ho "remenarà" tot! L'"escenari del partit" és el Rocksound i la banda que tancarà la festa són Big Yuyu & The Hot Nite Band (Mallorca), que no necessiten presentació. Espectacular!




Dissabte actuen The Reverendos (EUSKADI), potent banda que "predica" el blues dels anys 40 i 50, i Huckleberry Finn (CAT), especialistes en combinar blues clàssic amb altres músiques negres de New Orleans. El "terreny de joc" és el Continental, i tancarà la nit A Contra Blues (CAT), els "champions" de l'any passat. Impressionant!

El concurs està organitzat per la Societat de Blues de Barcelona, patrocinat per Budweiser, i amb la col·laboració destacada del CONCA (Generalitat de Catalunya), i també de Bad Music Blues i les sales dels concerts.

Possiblement, l'espectacle més emocionant del món! Sobretot per als que ens agrada el blues...


Aquests són els "equips" del divendres (The Bowel Shakers encara no tenen video però els podeu sentir a la seva web):



Divendres 30, 22h - Ster & The Waxers, The Bowel Shakers, Big Yuyu
Rocksound - Almogàvers, 116 (BCN) - Gratuït

I aquests els de dissabte:




Dissabte 1, 22h- The Reverendos, Huckleberry Finn, A Contra Blues
Continental - Providència, 30 (BCN) - Gratuït



Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.