Google

26 October 2011

Big Mama & The Crazy Blues Band: aquest diumenge últim concert al Jamboree (Barcelona).

Voleu ser testimonis de l'últim concert de la Big Mama & The Crazy Blues Band? Tranquils, ni la Big Mama ho deixa, ni la banda es separa! Si seguiu llegint ho entendreu...  

Sí, amics, en aquesta vida tot s'acaba, i ara li ha arribat el torn a la Big Mama & The Crazy Blues Band! Però que ningú no s'espanti, com heu llegit al titular, no es tracta de que la banda es separi o de que la Big Mama "pengi" la guitarra. Simplement és el seu últim concert al Jamboree, després de gairebé 1 any de tocar-hi cada diumenge, però segur que serà una nit molt especial! Després de tant de temps, la Big Mama Montse i companyia ja devien sentir-se al Jamboree com a casa, i sempre és difícil deixar la "llar"...

Segurament, ara que ja sabeu la notícia, us agradaria que ja fos diumenge per gaudir del blues de la Big Mama, però heu de tenir una mica (només una mica) de paciència. Mentre no arriba el moment, sempre podeu "emportar-vos la Big Mama a casa" amb qualsevol dels seus treballs editats com, per exemple, aquest fantàstic disc anomenat 'Blues Rooted'.  


A partir d'ara, ja no tindrem la "tranquil·litat" de saber que si volíem veure aquesta gran blueswoman i la seva gran banda, teníem un dia i una sala fixos cada setmana: els diumenges al Jamboree. Ara haurem d'estar més pendents de la seva agenda per saber on els podem veure en acció, però serà un "esforç" amb "recompensa": gaudir d'una de les millors bandes de blues!

Al costat de la Big Mama, tota una "institució" del blues del nostre país, hi trobem uns músics de primer nivell: Isaac Coll (baix), Olivier Rocque (bateria) i Víctor Puertas (harmònica). El cas d'en Víctor mereix una menció especial doncs, malgrat la seva joventut, també s'ha convertit en una altra "institució", en aquest cas de l'harmònica. I atenció perquè també canta i domina els teclats... Sembla que la seva "institució" encara pot fer-se més gran!

Ja ho sabeu, aquest diumenge teniu l'ocasió de veure l'últim concert de la Big Mama & The Crazy Blues Band al Jamboree (si més no, durant una temporada). Després sempre podreu dir als vostres néts: "jo hi vaig ser"!

L'última festa pot ser així:




Diumenge 30, 20 i 22h - Big Mama & The Crazy Blues Band
Jamboree: Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Entrades: taquilla 12 €, web 10 €


Si voleu saber d'altres concerts interessants podeu consultar: http://litresdeblues.blogspot.com/.

4 comments:

Big Mama Montse said...

Gràcies per tot, Lluís!!!
Sí, ha estat un any molt profitós per a nosaltres i ens ho hem passat molt bé al Jamboree. Ara però, toca cambiar d´horitzons i mirar endavant... potser seria l´hora de gravar un disc??
El mes de novembre tocarem el dia 11 a la Mostra de Jazz de Sant Boi de Llobregat i també farem dos concerts pel Cicle Contrabaix, el proper 18 a Castellbisbal i el 26 a El Prat... així que encara no marxem massa lluny de Barcelona!! Qui vulgui, pot trobar més informació a la meva web www.bigmamamontse.com
Abraçades!! Big Mama

Lluís Souto said...

Gràcies a tu, Montse, per tots els anys que portes lluitant pel blues i, al mateix temps, fent-nos gaudir amb ell!

Que el blues ens acompanyi a tots!

Elizabeth Fernández said...

Tindré el privilegi d'assistir a aquest últim concert al Jamboree de la mà de l'Eduard, tot un luxe, fins d'aquí una estona !

Unknown said...

El plaer va ser compartit. Un concert en el que a més dels protagonistes hi van tenir Joan Pau Comelles i Miquel Talavera de convidats i perquè en quedés constància la sessió es va enregistrar, esplèndid !!

Aviat publicaré fotos i un vídeo amb una magnífica jam de tots plegats. The Blues is allright !


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.