Google

18 October 2011

Enllaços recomanats per escoltar blues a Internet




Internet ens ofereix barra lliure de blues les 24h a centenars d’espais repartits per tota la xarxa mundial. Radios on-line, podcast, playlist de músics, discogràfiques o afeccionats per triar i remenar de diferents característiques i temàtiques, a part de les llistes d’streaming cada dia més habituals a diferents plataformes. La que segueix és una selecció d’alguns d’aquest espais especialitzats en blues, tots recomanables.


  
W3 BluesRadio Diferents emissions fetes des de França aparellades amb Blues Magazine, un referent de la xarxa i premsa blusera francesa.

T’agrada el blues ? Programa a Catalunya Ràdio dirigit per Quico Pi de la Serra .

Blues en las Ondas  Des de Valencia Daniel Monedero recull en aquest enllaç més de 170 programes i informació addicional. Hi trobareu tant temàtica d’actualitat com monogràfics de bluesmen històrics.

Canal blues de Jazzradio.com  Emissió en srtreaming les 24 hores de temes i autors de totes les èpoques, sense interrupcions ni publicitat. Una bona opció per deixar que soni sense parar 


Historias del Blues Podcast  Dos monogràfics setmanals preparats per Diego Martínez des de Bogotà.


Ruta 61 Possiblement un dels millors programes de radio d’España especialitzats en blues. Selecció musical i locució per Radio 3 a càrrec de Justin en intempetiu horari de matinada, però afortunadament també es pot escoltar per podcast. 


Bad Music Blues Radio Presentat per Manolo López Poy i Joan Ventosa per Com Radio i Radio L’Hospitalet. Podeu escoltar la darrera emissió accedint des del blog de Bad Music Blues 


Blues Syndicate Carlos Díez presenta setmanalment des de Segovia programes de blues que sovint són monogràfics sobre un artista.


Playlist de van de Blues Diferents llistes temàtiques amb Spotify actualitzades periòdicament .

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.