Google

23 November 2011

Primer Festival de Blues-Rock Vila de Gràcia, aquest dissabte.

Heu assistit mai al naixement d'una nova criatura? Us agradaria viure l'emoció del retrobament d'un pare i el seu fill? Doncs aquest dissabte, al Tradicionàrius, podeu ser testimonis del naixement del Primer Festival de Blues-Rock Vila de Gràcia! Una trobada de 4 bandes de la ciutat, per gaudir d'una festa amb el pare de la música moderna, el blues, i el seu fill gran, el rock!

Aquest dissabte podeu ser testimonis del naixement d'un nou festival de blues i rock a la ciutat de Barcelona! Es tracta del Primer Festival de Blues-Rock Vila de Gràcia, que neix per l’amistat d’uns quants músics de l’àmbit del blues i el rock, la majoria d’ells del mateix barri gracienc, que tenen la il·lusió de reunir en un mateixa nit aquests dos estils de música, que són "pare i fill", i de fer una gran festa per compartir-la amb tota la gent del barri, de la ciutat... i d’arreu del món si fa falta!

El festival també neix amb la intenció de convertir-se en un esdeveniment clàssic d’aquestes dates, i en aquesta primera edició comptarà amb les següents 4 bandes (per ordre d’actuació):



Bluesnet Band - Banda del Maresme que fa blues de Chicago i R&B. Amb la col·laboració especial del cantant i harmonicista David Sánchez. Blues To The Bone!

The Park Band - "Gairebé una big band" de Blues-Rock barcelonés: tres guitarres, bateria, baix, saxo, cors i un cantant nord-americà al davant. Música i energia pura!

Bullfrog - Tres germans capitanejats per Agustí Mas, experimentant el Blues-Rock dels 70's. Albert King o Muddy Waters es barregen amb Hendrix, Gallagher i Beatles.

Leonard Skinner - Banda tribut a Lynyrd Skynyrd. "Faith, Tradition & Southern Rock" és el títol del seu primer CD, tota una declaració de intencions.

El concert es celebrarà a una sala emblemàtica de Gràcia, el Centre Artesà Tradicionàrius, i té el suport de les següents entitats: Tube Sound, Societat de Blues de Barcelona, Disco 100, Centro Podológico Llobregós, Global Brokers i Stanton Studio.
Aquest dissabte Gràcia serà un festival… de bona música i bon rotllo!

Aquest són els protagonistes de la festa:










Dissabte 26, 20h (5 €) - Primer Festival de Blues-Rock Vila de Gràcia  
Tradicionàrius - Travessia de Sant Antoni, 6-8 (Gràcia, Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.