Google

14 December 2011

Dissabte "Posa't la Gorra", amb Mambo Jambo i molt de blues & swing.

Us agradaria anar a una festa amb música en directe i ajudar els nens amb càncer? Creieu que no es pot fer tot això al mateix temps? Doncs sí que es pot! Aquest dissabte es celebra la festa "Posa't la gorra" al Zoo de Barcelona, amb els Mambo Jambo!


El concert recomanat d'aquest cap de setmana és especial perquè no és només un concert, és una festa. I no és una festa qualsevol, és una festa per ajudar els nens amb càncer i les seves famílies! Es tracta de la campanya "Posa't la gorra", organitzada per l'associació AFANOC, i que té com a objectiu sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.

Un dels projectes principals d'AFANOC és la Casa dels Xuklis, que serveix per acollir les famílies de nens amb càncer que són de fora de Barcelona, i que han de venir a la nostra ciutat per fer el tractament. Per aconseguir els recursos per tirar endavant aquest projecte i altres, AFANOC organitza diferents campanyes, i la més coneguda és la festa "Posa't la gorra", que aquest any arriba a l'onzena edició.

Aquest dissabte al matí, al Zoo de Barcelona, podeu gaudir d'una gran festa amb diferents activitats i espectacles, inclòs un concert de blues & swing amb una de les millors bandes de la ciutat: els Mambo Jambo! En Dani Nel·lo, Mario Cobo, Ivan Kovacevic i Anton Jarl formen un pòquer de músics espectacular, i a més tindran la col·laboració de l'escola Swing Maniacs per fer que tothom acabi la festa ballant a ritme de rhyhtm'n'blues! I tot això mentre ajudeu els nens amb càncer... sensacional!


Aquests són els Mambo Jambo en acció:




Dissabte 17, de 10 a 14h - Posa't la Gorra, al Zoo de Barcelona
(a les 13.10h, concert de Mambo Jambo + Swing Maniacs)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.