Google

07 December 2011

Gnaposs presenta el seu nou disc al Jamboree (divendres i dissabte).

Us agradaria gaudir d'una estona de felicitat? Doncs aquesta setmana teniu dues oportunitats: divendres i dissabte els Gnaposs presenten el seu nou disc, "Happiness, Vol.I", al Jamboree!

Sí, amics, en una època on predominen les males notícies (i el món de la música no és una excepció), sempre és bo saber que també passen coses interessants i positives, com és la presentació d'un nou disc. I si els "pares de la criatura" són els Gnaposs i el disc es diu "Happiness Vol.I", llavors la felicitat ja està garantida!

Aquest nou disc del trio del reconegut guitarrista David Muñoz és el quart de la seva carrera, que va començar als Estats Units l'any 2000 per la porta gran, amb un primer disc que va estar apadrinat pel gran Scott Henderson! Des de llavors, la banda no ha parat de fer concerts i de participar en festivals, amb el reconeixement de la crítica i el públic. Aquesta coincidència no sempre es produeix en el món de la música, i ells ho aconsegueixen combinant el virtuosisme i la diversió a parts iguals.




Aquest divendres i dissabte ho podeu comprovar vosaltres mateixos, amb la presentació de "Happiness Vol.I" (editat per RGB) al Jamboree. Dues nits per gaudir de la barreja de blues, funk i rock, amb tocs de jazz, que acostuma a fer aquest potent trio. En els temps que corren, ja va bé una mica de happiness!

Tot seguit podeu vereu els Gnaposs en acció, en un tall del programa "Nit de Blues" de BTV. Podeu veure el programa complet a la web del programa.




Divendres 9 i dissabte 10, 21 i 23h - Gnaposs presenta "Happiness Vol.I"
Jamboree - Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Entrades: taquilla 12 €, web Jamboree 10 €

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.