Google

22 February 2012

Joe Bonamassa al Palau de la Música, aquest diumenge.

Què us semblaria veure un gran concert de blues al Palau de la Música? Sona bé, oi? Doncs aquest diumenge ho podeu fer, i amb un guitarrista de blues-rock espectacular, Joe Bonamassa!

Diumenge podeu acabar la setmana de manera espectacular, amb un dels grans guitarristes de blues i rock contemporanis, Joe Bonamassa

Amb només 35 anys, Bonamassa ja té una carrera impressionant que dóna per escriure unes quantes pàgines, però només amb unes poques dades ja ens podem fer una idea de la magnitud del personatge. Als 4 anys ja va començar a tocar la guitarra, amb 7 ja tocava cançons de Stevie Ray Vaughan i Jimi Hendrix (nota per nota!), i amb 12 va obrir un concert de B.B. King. El rei del blues va dir després de sentir-lo: "El potencial d'aquest noi és increible. Ni tan sols ha començat a gratar la superficie. És únic". I si ho diu el rei...




Fins a l'actualitat, Joe Bonamassa ha demostrat que B.B. King tenia raó, i ha "gratat" molt més que la superfície: 9 discos, col·laboracions amb els bluesmen més grans, aclamat per la crítica, amb una multitud de fans per tot el món... A més, des de fa temps participa en el programa "Blues in the schools", per apropar el blues als més joves. Fent honor al seu cognom, aquest tipus és massa!

Si a tot això li afegim el fet que l'escenari del concert d'aquest diumenge, el Palau de la Música, és dels que impacten, llavors tenim tots els ingredients perquè sigui una nit de blues inoblidable! Ni us recordareu que l'endemà és dilluns!

Un avançament del que us espera diumenge...
 
 


Diumenge 26, 20h (de 38 a 58 €) - Joe Bonamassa
Palau de la Música - C/ Palau de la Música, 4-6 (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.