Google

12 February 2012

Novetats discogràfiques recomanades

La recomanació de novetats i actualitat és una de les seccions habituals de ‘van de Blues’. Aquest cop us proposem 4 nous discos de guitarristes americans. En podeu escoltar una tria de temes, juntament amb altres novetats, a la llista de novetats bluseres



Joe Louis Walker – Hellfire 

Enèrgic i molt potent el blues elèctric que Walker presenta en aquest recent estrenat Hellfire. El disc potser no té el nivell del premiat Between a rock & the blues de 2009, però és un bon treball com ja és habitual en aquest guitarrista. Ideal pels qui els agrada els temes que fan pujar revolucions.





Little Freddie King – Chasing tha Blues

Darrer àlbum del veterà bluesman establert a Nova Orleans que, malgrat el nom, no s’ha de confondre amb Freddie King, amb qui per cert havia tocat. Chasing the Blues és un altre disc de qualitat que s’afegeix als altres que ja hi ha a la seva carrera en solitari.






Ray Bonneville – Bad Man’s Blood

Canadenc d’origen i nord-americà d’adopció, Ray Bonneville ha estat premiat als Juno Awards i recentment escollit millor solista-duo als Internacional Blues Challenge 2012. Aquest disc editat l’any 2011 inclou 11 temes que no heu de deixar d’escoltar. Composicions creatives que Ray Bonneville interpreta combinant veu, guitarra acústica i elèctrica i harmònica.

Eric Bibb  – Troubadour Live

Un cop més, i ja en són forces, Eric Bibb ens regala un treball excel•lent, aquest cop enregistrat en directe a Suècia. L’austeritat instrumental de dues guitarres, l’acústica d’Eric i l’elèctrica d’Sttafan Astner, es vesteix amb l’habitual elegància i talent del bluesman americà. Un àlbum per escoltar amb calma i gaudir-lo.

 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.