Google

11 April 2012

La Dominguera! Gran festa a l'escola Swing Maniacs.

Alguna vegada us han dit que sou uns "domingueros"? Creieu que és una cosa despectiva? Doncs aquest diumenge, a l'escola Swing Maniacs, descobrireu que fer el "dominguero" està molt bé!

Aquest diumenge es celebra una nova edició de "La Dominguera!", organitzada per l'escola de ball Swing Maniacs, situada al barri de Gràcia de Barcelona.

Es tracta d'una jornada ben completa dedicada al swing (també hi ha espai per al blues), que comença al migdia i s'allarga fins al vespre, i on podeu dinar, veure una projecció de video, i ballar amb música en directe!


El grup que actua en aquesta gran festa és la Blues Crashing Band, que ja té experiència en fer ballar el personal a ritme de swing i blues, doncs és una de les bandes que més col·labora en les activitats de l'escola.

Si voleu consultar els horaris de la jornada ho podeu fer a la web de l'escola, i si us voleu apuntar només heu d'emplenar aquest formulari.

Ja ho sabeu, aquest diumenge teniu una manera genial de passar el dia, que us farà oblidar que l'endemà és dilluns! Així dóna gust fer el "dominguero"!

Us voleu fer una idea de com va això de "La Dominguera!"? Doncs només heu de mirar el següent video:



Diumenge 15, 15h (15 €)* - La Dominguera!
Escola Swing Maniacs - Torrent d'en Vidalet, 57 (Barcelona)
*Teniu l'opció de d'anar només al dinar o al ball, amb diferents preus (consulteu la web de l'escola)


No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.