Google

23 de maig 2012

Little Victor & Friends, una "blues party" al Bel-Luna.

Quan temps fa que no aneu a una blues party? Doncs aquest divendres en teniu una de grossa al Bel-Luna, amb Little Victor & Friends!

Si us agrada el futbol, aquest divendres és un dia especial, i si us agrada el blues... també! Al Bel-Luna han preparat una gran blues party amb Little Victor & Friends, és a dir un gran bluesman americà acompanyat per alguns dels millors músics de la ciutat

Little Victor porta més de 30 anys de carrera, des de que el 1981 (amb 14 anys) va a començar a tocar al seu Memphis natal, i en tot aquest temps a compartit escenari i discos amb altres grans músics de blues: Hubert Sumlin, Kim Wilson, Bob Corritore, Lousiana Red...
 
Alguns dels músics que acompanyaran aquest gran blues entertainer a la festa de divendres són Miss Lidia, David Giorcelli, Reginald Vilardell, Oscar Rabadán, Lluís Souto (sí, un servidor)... Més que una festa, un festival!
 

Tot seguit podeu veure en acció a Little Victor, un músic old school i un mestre del down home blues. Veient el video, queda clar que sap com fer que la gent s'ho passi bé!

Ja ho sabeu, després de la Copa... més copes i una gran festa de blues!
 
 Divendres 25, 23.30h (10 €) - Little Victor & Friends
Bel-Luna - Rambla Catalunya, 5 (Barcelona)
 


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.