Google

16 May 2012

Pícnic de Blues a Nou Barris, Barcelona.

Us ve de gust passar una tarda a l'aire lliure gaudint del blues en directe? Doncs aquest diumenge teniu una nova edició del Pícnic de Blues de Nou Barris!

Un anys més (i ja en van 5!), amb l'arribada del bon temps també arriba el Pícnic de Blues de Nou Barris! Aquest esdeveniment és una de les moltes iniciatives de l'associació Capibola Blues, que porta molts anys treballant i lluitant per fer arribar el blues a tothom. Aquest any la lluita encara ha estat més difícil, degut a la "famosa" crisi, però, gràcies al seu esforç i a la col·laboració de diverses entitats del barri, finalment han aconseguit fer realitat una nova edició d'aquesta festa de blues a l'aire lliure!

Al Parc Central de Nou Barris (zona aqüeducte) us esperen The Big Jamboree (amb el seu rhythm'n'blues espectacular), Tota Blues Band (amb el seu potent blues de Chicago), i els combos de l'Escola de Blues de Barcelona (amb tota la il·lusió i la frescor de les noves generacions). Vosaltres nomes heu de portar les estovalles i la carmanyola... i a disfrutar!


Tot seguit podeu veure un avançament del que us espera. Més que una festa, això serà un festival!

 





Diumenge 20, 16.30h (gratuït) - Pícnic de Blues
Parc Central de Nou Barris (Barcelona)

1 comment:

Unknown said...

No hi puc faltar !


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.