Google

09 de maig 2012

Miguel Talavera Power Trio presenta nou disc al Jamboree.

Us agrada el blues-rock? Us agrada el jazz i el funk? Doncs aquest diumenge podeu gaudir de tot plegat al Jamboree, amb la presentació del nou disc del Miguel Talavera Power Trio!

Aquest diumenge, el Jamboree és l'escenari de la presentació d'un disc que té el blues com a protagonista. Bé, en aquest cas el blues no està sol, sinó que ve acompanyat per part de la seva "família": el rock, el jazz i el funk.

Es tracta del nou disc del Miguel Talavera Power Trio, "House Of Blues", on hi trobareu blues-rock potent, amb una bona dosi de jazz i funk, i on es combinen les versions amb les composicions pròpies. En aquest treball la guitarra hi té un paper destacat, fet normal (i desitjable!) tenint en compte que en Miguel Talavera és un virtuós d'aquest instrument, i porta molts anys demostrant-ho! Si, a més, hi afegim una potent base rítmica (formada per Miki Santamaria al baix, i Miguel Ballester a la bateria), llavors el resultat pot ser espectacular!


Ja ho sabeu, aquest diumenge el Jamboree es converteix en la "casa del blues", i allà podreu sentir tota la "potència" del trio de Miguel Talavera en directe! Blues d'alt voltatge!


Diumenge 13, 20 i 22h - Miguel Talavera Power Trio
Jamboree - Plaça Reial, 17 (Barcelona)
Entrades: web Jamboree 8 €, taquilla 10 €
 
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.