Google

13 June 2012

Bill Wyman's Rhythm Kings al Luz de Gas.

Necessiteu una bona dosi de ritme per animar-vos i oblidar la crisi? Doncs aquest dissabte teniu els "reis del ritme" al Luz de Gas, amb l'actuació de Bill Wyman's Rhythm Kings!

Aquest dissabte teniu un concert d'aquells que recomanarien 11 de cada 10 especialistes. Sí, heu llegit bé, 11 de cada de 10 especialistes! De quin concert es tracta? Doncs del de Bill Wyman's Rhythm Kings al Luz de Gas!
 
El bo d'en Bill Wyman diu que va muntar aquesta banda (pocs anys després de deixar The Rolling Stones) per "passar una bona estona i veure somriure el públic", i la veritat és que ha aconseguit l'objectiu al 100%. Veure aquests grans músics, la majoria veterans, gaudir a l'escenari com si fossin nens, intepretant un repertori ple de bon blues, soul i rhtyhm'n'blues, és una experiència que encomana alegria al públic des de les primeres notes! 


Si heu vist un dels seus concerts ja coneixeu aquesta sensació, i si encara no els heu vist aquest dissabte és una ocasió magnífica per gaudir amb els "reis del ritme"! 

Tot seguit podeu veure que bé s'ho passen aquesta colla dalt de l'escenari. No vindran tots els que surten al video, però segur que també "muntaran un bon pollastre"! 



 
Dissabte 16, 21.30h (35 €) - Bill Wyman's Rhythm Kings
Luz de Gas - Muntaner, 246 (Barcelona)
 

1 comment:

NightOn said...

Troba més info de concerts a Barcelona a www.nitbcn.com


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.