Google

06 June 2012

The Wax al Macondo Bar de Barcelona.

Voleu passar una nit molt "negra"? Doncs aquest divendres heu d'anar al Macondo Bar i gaudireu del millor soul i rhythm'n'blues amb The Wax!

El Macondo Bar és un local de BCN, petit en dimensions però molt gran en la seva aposta per la música en directe, amb concerts gairebé cada dia! La mala notícia és que els responsables d'aquest petit miracle deixaran la sala properament...

No sabem què passarà amb el Macondo amb aquest canvi, però el que sí és segur és que "morirà amb les botes posades"! És a dir, mentre no es faci efectiu el traspàs continuarà oferint bona música en directe. I el millor exemple d'això és el concert d'aquest divendres, on podeu gaudir de bon soul i rhtyhm'n'blues, amb The Wax, la nova banda de la gran cantant Ster Wax! 

Aquesta dona de veu imponent (i de presència igualment espectacular) està acompanyada per 3 grans músics: Héctor Martín (guitarra), Sergi Carós (baix i veus) i Edu Neto (bateria i veus). Tots plegats ens ofereixen un repertori de la millor música negra americana, i us faran moure fins a l'última articulació del vostre cos!

Penseu que tot això és exagerat? Veieu i gaudiu el seu video, i després en parlem... Us quedareu de "cera"!




Divendres 8, 21.30h (5 €) - The Wax 
Macondo Bar - Conca, 21 (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.