Google

12 de setembre 2012

Bullfrog Electric Blues Ensemble al C.A.T.

Voleu experimentar una descàrrega de blues-rock al més pur estil anys 70? Doncs aquest dissabte teniu una cita al Centre Artesà Tradicionàrius, amb el nou "super projecte" d'Agustí Mas!

Aquest dissabte, al Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) de Barcelona, podeu veure el nou projecte del gran guitarrista Agustí Mas: Bullfrog Electric Blues Ensemble!

El nucli d'aquesta nova formació és la banda Bullfrog, que l'Agustí va fundar el 2010 amb els germans Planells (membres del grup de rock IcebEnd), però ampliada amb una segona bateria (la de Pablo Posa), un hammond (el de Joseph Balasch) i una percussió (la de Abdenebi Oubella). 

L'objectiu d'aquesta ampliació es interpretar un repertori de temes clàssics i contemporanis (i també cançons pròpies) de blues, rock i funk, a l'estil dels anys 70.
 

I què vol dir "a l'estil dels anys 70"? Doncs que tots els músics tenen la llibertat d'expressar tot el que els suggereixi cada cançó, sense estar limitats per un temps concret decidit prèviament. O sigui que... a gaudir sense límit!

Ja ho sabeu, aquest dissabte més que un grup, un super grup! Més que un concert, un super concert!

Tot seguit us podeu fer una idea del que us espera: 


Dissabte 15, 21.30h (10 €) - Bullfrog Electric Blues Ensemble
C.A.T. - Travessera de Sant Antoni, 6-8 (Barcelona)

Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.