Google

05 September 2012

II Festival Blues de Nit a Masquefa.

Esteu deprimits pel final de les vacances? Llavors res millor per pujar la moral que un festival de blues! I aquest dissabte en teniu un de bo a Masquefa!

Ja tenim aquí el II Festival Blues de Nit a Masquefa, una gran notícia en aquests moments difícils per a la música en directe, on el més habitual són les retallades o directament la desaparició dels festivals

La Societat Recreativa i Cultural L'Alzinar, l'organitzadora de l'esdeveniment, no només manté la seva aposta per aquest festival, sinó que per a aquesta segona edició torna a tenir un cartell de luxe, amb 3 grans representants del blues i el rhythm'n'blues de casa nostra: Amadeu Casas, Víctor Puertas i The Big Jamboree


A més de la qualitat del cartell, un altre atractiu del festival és que es fa al recinte de la piscina del poble, i us podeu portar el sopar per gaudir del festival mentre feu un pícnic!

Tingueu en compte que l'aforament és limitat, i les entrades es poden comprar de manera anticipada a les oficines de L'Alzinar. Per a més info podeu trucar al 93 772 68 61.

Ja ho sabeu, aquest dissabte podeu superar la "depre postvacacional" amb una gran nit de blues! Serà un festival!
 
Aquí teniu els protagonistes en acció:

 



Dissabte 8, 21h - II Festival Blues de Nit a Masquefa
Piscina de l'Alzinar de Masquefa (L'Anoia)
Entrades: 6 € (3 € els socis de L'Alzinar)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.