Google

10 d’octubre 2012

Giles Robson & The Dirty Aces a Catalunya.

Coneixeu la nova sensació del blues britànic? Doncs aquest cap de setmana teniu 2 ocasions per veure-la en directe, a Lleida i a Terrassa!
Doncs sí, amics, la nova sensació del blues al Regne Unit té un nom: Giles Robson & The Dirty Aces

Es tracta d'un quartet de músics experts encapçalat per Giles Robson, gran cantant i harmonicista, amb una veu que recorda al gran Charlie Musselwhite i un estil amb l'harmònica que ha impressionant al mateix Sugar Blue (tot un virtuós d'aquest petit instrument).

Actualment estan presentant el seu primer àlbum, "Crooked Heart Of Mine", que ha sorprès tant al públic com a la crítica britànica, i molts han comparat el seu so contundent amb el dels mítics Dr. Feelgood


La publicitat és l'única font d'ingressos (mínims) per mantenir aquest blog y compartir bluesPerò si el disc ja transmet grans dosis d'energia, els seus directes són demolidors, amb una combinació de blues de Chicago, rhythm'n'blues "de garatge" i rock'n'roll visceral que us deixaran... crooked!

Aquest cap de setmana teniu 2 oportunitats per veure'ls en directe: dissabte al Cafè del Teatre de Lleida, i diumenge al Faktoria d'Arts de Terrassa. I si us quedeu amb ganes de més, encara teniu una tercera ocasió de gaudir amb ells, en aquest cas en format acústic. Aquesta última cita és el dilluns a l'FNAC de l'Illa.

Aquest és el video del seu primer single, "The Mighty Incinerator". Vigileu, que us podeu cremar!

 
Giles Robson & The Dirty Aces a Catalunya:

Dissabte 13, 22.30h (10 i 12 €) - Cafè del Teatre (Lleida)
Diumenge 14, 20h (10 i 12 €) - Faktoria d'Arts (Terrassa)
Dilluns 15, 19h (gratuït) - FNAC L'Illa (Barcelona)
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.