Google

03 October 2012

Xuklis Blues Festival a Barcelona.

Voleu gaudir d'un gran festival de blues i ajudar els nens amb càncer? Doncs aquest divendres podeu fer-ho tot alhora, al Xuklis Blues Festival!

El blues torna a implicar-se en ajudar als qui més ho necessiten, en aquesta ocasió col·laborant en el Xuklis Blues Festival que es celebra el divendres, dins de la Festa Major del barri barceloní de Montbau

L'objectiu del festival és obtenir diners (que sortiran del servei de bar) per a la Casa dels Xuklis, una residència de famílies de nens amb tractament per càncer, gestionada per l'associació Afanoc

Aquesta gran iniciativa l'organitza Afanoc i l'Associació de Veïns de Montbau, amb la col·laboració de l'Escola de Blues de Blues de Barcelona (de Capibola Blues), la Societat de Blues de Barcelona i els propis músics, que hi participen de manera gratuïta. 

Per cert, la programació és de luxe, amb un combo d'alumnes de l'escola (el futur del blues a casa nostra), un altre amb els professors (els mestres del blues), Wax & Boogie (el glamour i el feeling del boogie) i Huckleberry Finn Blues Band (uns experts en blues i altres estils de la "família").

Ja ho sabeu, aquest divendres podeu gaudir d'un gran festival de blues... i solidaritat!

Si voleu donar una ullada al que us espera...





Divendres 5, 22h (gratuït) - Xuklis Blues Festival
Pla de Montbau, part baixa (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.