Google

15 de novembre 2012

Edu Manazas & Whiskey Tren presenten nou disc a Catalunya.

Trobeu a faltar els concerts de blues de la sala Mô Es Bar? Doncs aquest cap de setmana podeu reviure un d'aquells concerts, amb la presentació del nou disc d'Edu Manazas!

La històrica banda madrilenya Edu Manazas & Whiskey Tren estarà aquest cap de setmana per casa nostra presentant el seu nou disc, un treball que també té molta relació amb Catalunya perquè el va enregistrar aquí ja fa un temps

Aquest disc és un concert en directe al Mô Es Bar de Lliçà d'Amunt, una de les sales més acollidores del país que, malauradament, va tancar les seves portes a començaments d'aquest any, deixant als bons aficionats al blues sense un del seus locals de referència.

Ara, amb la visita d'aquesta gran banda que viu el blues amb intensitat i passió, teniu 3 oportunitats per recordar aquella petita gran sala. Dissabte teniu jornada doble a Cerdanyola, amb el vermut (acústic) a La Tía Felipa i amb el concert de la nit al Bar Blues, i diumenge podeu veure la banda a La Traviesa de Torredembarra.Aquí teniu Edu & Co. en acció:

Dissabte 17, 12.30h (gratuït) - La Tía Felipa (Cerdanyola) Dissabte 17, 23.30h (10 €) - Bar Blues (Cerdanyola) Diumenge 18, 19.30h (consumició mín.) - La Traviesa (Torredembarra)   
Publica un comentari a l'entrada


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.