Google

16 November 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 15 de Novembre

Aquí tens el nou podcast del programa d'aquesta setmana. Lles novetats arriben a ritme de bon blues, rock n'roll, soul i R&B, com sempre amb el més interessant de l'escena nacional i internacional.

Avui obre el programa una gran veu nascuda a Brooklyn, Shakura S'Aida, amb un excel.lent i potent àlbum "Time", ple de rock, soul i blues.

Una altre novetat ve del Pais Basc. Varen començar amb aquesta història l'any 2009, són The Romanticos.

Dave Widow and The Line Up. En Dave és de Cincinnaty i en la seva musica aposta pel blues, funk, soul i rock. Pots escoltar el seu segon treball "Waiting For The World To End".



Escoltar el programa



Enviat pel promotor Frank Roszak us presento The Bopcats. Són nord-americans i recuperen gravacions seves de fa 25 anys en un àlbum remasteritzat. Els originals provenen de vinils i cintes de casset i han editat "25 Years of Rock N'Roll".
















Per acabar us vull fer escoltar un bluesman molt actiu a la zona de California, Brad Wilson. En la seva trajectòria ha estat influenciat per grans mestres del blues, sota la seva producció ha editat "Blues Magic". Amb ell tanquem el programa. No perdeu el fil del blues, us espero la propera setmana. 

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.