Google

30 November 2012

Red Hot Blues - Radio Show 29 Novembre

Aquesta setmana escoltarem la banda representant d'Espanya a l'European Blues Challenge 2013.  També tres gravacions inèdites en exclusiva que m’han fet arribar d’Extremadura i New Jersey. De la productora de Frank Roszak us proposaré dos interessants novetats. Mes blues del País Basc en euskera, escoltarem un gran mestre de la guitarra, novetat de Dixiefrog i una banda de blues molt particular. 




Comencem el programa amb la banda que ha estat escollida per una colla d’experts del blues per representar a Espanya en la tercera edició del European Blues Challenge 2013. És Hernán Serna, un music argentí resident a Barcelona amb la seva banda Chino & The Big Bet. Ens presenta el nou àlbum “Six”. 





Escoltar el programa







El guitarrista Capitan Troner d'Extremadura ha escollit el programa per avançar en exclusiva dos temes del seu nou disc “Autumn”. I l’altre tema inèdit és en acústic, “Baby Cadillac” un single del bluesman de New Jersey Chaz De Paolo, una cançó que havia gravat fa anys.






Més blues fresc en aquest 2012 enviat per Frank Roszak Radio Promotions, el gran guitarrista i vocalista  Arthur Adams Band amb la producció del seu amic Keb' Mo' ha gravat dos cançons a ritma de funky blues amb tocs de soul, el tema principal es “Feet Back in the Door”. .









                                       




 I des d'Austin (Texas) una banda formada l’any 2007, The No Refund Band en el seu àlbum de debut homónim combinant varis estils.






Els ZZ Blues Band són una jove banda de Soraluze al País Basc. Varen començar a caminar fa molt poc, l’estiu del 2011, i han publicat el seu primer disc “ZZ Blues Band”, un treball fresc ple de ritmes amb versions i temes propis cantats en euskera i angles.






                               



De Dixiefrog arriba el nou àlbum del gran guitarrista i compositor Eric Bibb nascut a Nova York. Presenta “Deper In The Well” gravat a Louisiana, un lloc on els vells estils sobreviuen.  S'hi pot escoltar blues i cajun acompanyat per musics de la zona de molta qualitat. 









I per acabar us proposo escoltar “Waiting For The Phone To Ring” editat per Vizztone. És el segon disc de The Chris O'Leary Band, totes les cançons són composades per ell i hi trobem blues de Chicago o boogie woogie entre d’altres estils.






Punt i final. T’espero al proper programa on us seguiré presentant mes blues.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.