Google

05 December 2012

Cocido & Blues, organitzat pel Rocksound i La Tía Felipa

Alguna vegada heu desitjat anar a una jam de blues on es pugui menjar "cocido"? Doncs aquest diumenge els vostres desitjos es faran realitat!

Aquest diumenge la jam del Rocksound té pinta de que serà molt bona... literalment! La Tía Felipa i el Rocksound uneixen les seves forces per organitzar aquest "Cocido & Blues", i podeu gaudir d'un "cocido" de primera mentre es celebra la jam habitual, dirigida per Tota Blues Band

El funcionament serà el següent: mentre es fa la jam hi haurà 2 reconeguts mestres dels fogons, Jacinto Muñoz y Agustín Bertol, que estaran cuinant en "rigorós directe" un autèntic "cocido". I amb la segona cervesa que us demaneu tindreu un tiquet per poder assaborir (també en rigorós directe) una bona ració d'aquest "cocido bluesero".

Amb aquesta jam festiva es celebra l'agermanament d'aquestes dues sales, que són de les que més estan apostant pel blues en directe i, tal com està el panorama, és gairebé un miracle tot el que fan!

Ja ho sabeu, com diria Arguiñano, aquest diumenge podeu gaudir de blues "rico, rico"!
 
Encara no hi ha un video dels dos artistes dels fogons en plena "actuació", però sí que podeu veure el trailer de les jams de cada diumenge:

 
Diumenge 9, 20.30h - Cocido & Blues Jam
Rocksound - Almogàvers, 116 (Barcelona)

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.