Google

28 December 2012

Red Hot Blues - Radio Show Podcast 27 Diciembre

Avui el darrer programa de l'any, encara amb les festes nadalenques presents, seguirem escoltant més cançons de nadal a ritme de blues amb un canadenc, una cantant de Sant Francisco i un altre d’Austin. També us presentaré altres novetats: Blues fet a Nova York i a Texas, temps per country, blues i rock, així com dos bandes amb àlbum de debut, blues rock des de Gijon (Astúries), i d’Anglaterra una formació de jazz i blues. Per acabar viatjarem cap a Itàlia. 



Són molts els dics del canadenc David Gogo que he posat en el programa. Avui tenim una altre novetat d'aquest vocalista i guitarrista, un àlbum nadalenc de blues amb la qualitat que sempre ens presenta. Hi trobareu versions i cançons escrites per ell en el treball “Christmas With The Blues” (Cordova Bay Records). 






Escolta el programa


Olga és una cantant, guitarrista i compositora de blues i folk que ha editat un EP dedicat al nadal. Des de San Francisco “North Mississippi Christmas”. 

La següent formació va néixer l’any 1994 a Austin (Texas), es mouen en un repertori que inclou country, blues, rock, jazz i swing. Són Asylum Street Spankers i d’ells escoltarem el més nou, temes on parlen del nadal i que han gravat en directe amb el nom de “A Christmas Spanking”.
















En els seus inicis Tas Cru va tenir moltes influencies del blues rock, ara amb bon blues fet a Nova York diu que les seves cançons són blues poètic. Això ho ha reflectit en el seu nou àlbum “Tired Of Bluesman Cryin’” (Frank Roszak Radio Promotions). 

Blues & Decker són una formació de blues rock nascuda a Gijon (Asturies) l’any 2009. El seu líder va arribar de New Orleans i ara debuten discogràficament amb “Stealin’ The Blues” (Gaztelupeko Hotsak Records). Hi escoltareu cançons amb diferents estils com blues de Chicago, funk-metal, rock psicodèlic dels 70 i versions de grans clàssics. 




                     
Des de Texas amb country, blues i fins hi tot rock fet pel vetera music Bobby Lynn Shehorn presenta un nou àlbum anomenat “Still Called The Blues” (Yellow Rose Records), amb composicions originals i també interessants versions. Compte amb la col.laboracio de grans musics com Pee Wee Ellies, Sam Myers o Sredni Vollmer, entre d’altres. 















Un alter debut discogràfic és l’anglesa The Katie Bradley Band. De ben petita ja li agradava el blues, és vocalista, harmonicista i compositora.  Ha produït i editat “She’s Ready”, un disc de gran qualitat on hi trobem temes composats per ella.







Tanquem el Red Hot Blues d’avui viatjant cap a Italia per escoltar el blues rock d'Emanuele Fizzotti que des de l’any 1983 es dedica professionalment a la música. Ha estat músic d’estudi i ha tingut diferents bandes. Ara  presenta el nou àlbum ple de bon blues “Manny’s Blues”. 





Fins aquí el programa, us avanço que en la propera edició tindrem una entrevista amb en Lluís Coloma per parlar del IX Blues & Boogie Reunion. Us desitjo un feliç 2013.

No comments:


La història del blues és plena de detalls, anècdotes, imatges i moments que val la pena recordar.

The history of the blues is full of tails, anecdotes, images and moments that are worth to remember.